Seoses Eriolukorraga Eestis – Tatari Loomakliinik

Blog

Seoses Eriolukorraga Eestis

Kallid loomaomanikud

Oleme hetkel avatud tavapäraselt kuid võtame päev korraga ja soovitame Teil meile helistada lisainformatsiooni saamiseks.

Edastame ka Eesti Väikeloomaarstide Seltsi poolt koostatud soovitused:

Seoses praegu kiirelt leviva viirushaiguse tõttu tekkinud olukorraga, palume kõigil loomaomanikel käituda vastutustundlikult ning järgida järgnevaid soovitusi:

👨‍⚕️Kui looma seisund ei ole kriitiline (näiteks vaktsineerimine, küünte lõikamine jne), siis palume visiidiaeg lükata edasi 2 nädalat. Selleks võtke kindlasti oma loomaarstiga ühendust.
📱Palume enne loomaarsti visiiti kliinikuga ühendust võtta ning visiit kokku leppida. Võimalusel nõustatakse teid telefoni teel.
🌡 Kui peate siiski loomaarsti visiidile minema, palume loomaga kaasa minna ainult ühel tervel ning viimasel ajal mitte reisinud või riskipiirkonnast tulnud inimesega kokku puutunud täiskasvanul. Lapsed jätke koju!
🏨 Palume mõistvalt suhtuda, kui loomakliinikud muudavad enda lahtiolekuaegu või rakendavad muid abinõusi viirushaiguste leviku tõkestamiseks.
👏 Peske ning võimalusel desinfitseerige oma käsi võimalikult tihti.
🐶🐱 Maailma Tervishoiuorganisatsiooni (WHO) ja Maailma Väikeloomaarstide Assotsiatsiooni (WSAVA) hetkel olemasolevatel andmetel ei nakatu koerad ja kassid COVID-19 viirusesse ega ole ka antud viiruse kandjad või levitajad.

Hoidke end ja teisi tervena!

Teie TLK